Navigationsmeny

Föreningen Konstriket

Konstrundan arrangeras av föreningen Konstriket. Föreningens medlemmar är konstnärer i kommunerna Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille.

De är verksamma inom flera olika områden som fotografi, glaskonst, keramik, måleri, skulptur, smideskonst och smyckekonst.

Flertalet av konstnärerna deltar aktivt i konstrundan genom att öppna sina ateljéer under de dagar som rundan pågår. Det finns även konstnärer som är stödmedlemmar i Konstriket och inte deltar i konstrundan.

Vill du veta mer om föreningen Konstriket och vår konstrunda – kontakta föreningens ordförande Magnus Bolle, ordförande – Skicka e-post.

Jurybedömda

Konstnärer i de fem kommunerna som är intresserade av att delta i Konstrikets konstrunda bedöms av en jury som utses av Konstrikets styrelse.

Konstrundan 2017 genomförs lördagen och söndagen den 30 september och 1 oktober med vernissage fredagen den 29 september.

Ansökningsperioden till årets konstrunda pågår fram till och med den 31 mars 2017. Ansökningar som efter detta datum beaktas ej.

Ansökningsperioden till konstrundan 2017 pågår fram till och med den 31 mars 2017. Ansökningar som inkommer före eller efter dessa datum beaktas ej. Läs mer och här

 

 

Share