Navigation Menu

Föreningen Konstriket

Konstrundan arrangeras av föreningen Konstriket. Föreningens medlemmar är konstnärer i kommunerna Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille.

De är verksamma inom flera olika områden som fotografi, glaskonst, keramik, måleri, skulptur, textil, smideskonst och smyckekonst.

Konstnärerna deltar aktivt i konstrundan genom att öppna sina ateljéer eller utställningslokal under de dagar som rundan pågår.
Man ställer ut i den kommun man har sin verksamhet eller är bosatt i. Föreningen är beroende av att medlemmarna också aktivt deltar i arbetet med samlingsutställningen och med marknadsföring.

Vill du veta mer om föreningen Konstriket och vår konstrunda – kontakta föreningens ordförande Lotta Blomdahl: lottagsson(at)hotmail.com

 

Medlemsavgift och utställningsavgift 2020

Medlemsavgift 300 kr.
Deltagaravgift 800 kr (ingen deltagaravgift för 2020) då konstrundan inte kommer att ske på vanligt sätt utan digitalt.

 

Vill du också bli medlem och delta i nästa års konstrunda?

Ansök om medlemskap senast 15 mars 2021.

 

Jurybedömda

Konstnärer i de fem kommunerna som är intresserade av att delta i Konstrikets konstrunda bedöms av en jury som utses av Konstrikets styrelse. Ansökan till årets konstrunda är öppen från den 1 februari . Din ansökan om medlemskap (och för nästa års runda) ska vara hos Konstrikets jury senast 15 mars 2021 – läs mer här.

Share