Navigationsmeny

Aktuellt

Välkommen på uppstartsmöte!

Publicerad av den 2 april, 2017 i Aktuellt

Nu är det dags för uppstartsmöte inför årets konstrunda. Mötet hålls i Partille Kulturum torsdagen den 6 april, klockan 19. Vi hoppas att alla medlemmar kan komma och att vi får en trevlig kväll! Ju fler som deltar i förberedelserna desto roligare och bättre blir Konstrikets konstrunda.

Läs mer

Nya styrelsen har haft sitt första möte

Publicerad av den 15 mars, 2017 i Aktuellt

I samband med att föreningen Konstrikets nya styrelses första möte i år beslöt man om datum för uppstartsmötet inför höstens konstrunda. Mötet kommer att hållas torsdagen den 6 april. Då är alla Konstrikets medlemmar välkomna för att tillsammans börja planera rundan. Boka in dagen för uppstartsmötet i din kalender redan nu! Mer information om plats och tid kommer lite längre fram.

Läs mer

Delta i konstrundan 2017!

Publicerad av den 14 februari, 2017 i Aktuellt

Delta i konstrundan 2017!

Ansök om att delta i Konstriket konstrunda 2017! Ansökningsperioden pågår fram till och med den 31 mars 2017. Ansökan skickas via e-post. Bifoga en presentation av dig själv och ditt konstnärskap samt ett urval bilder som speglar din konst.

Läs mer

Betala medlemskap och deltagaravgift

Publicerad av den 13 februari, 2017 i Aktuellt

Nu är det dags för dig som är konstnär att betala in medlemskapet för 2017. Tänker du delta i höstens konstrunda vill vi även att du betalar in den avgiften. Medlemskapet kostar 250 kr och deltagaravgiften kostar 600 kr. Betala senast den 6 mars.

Läs mer

Extra årsmöte

Publicerad av den 7 februari, 2017 i Aktuellt

Måndagen den 20 februari hålls ett nytt extra årsmöte då ny ordförande ska väljas in i styrelsen för föreningen Konstriket. Medlemmar är varmt välkomna att delta vid årsmötet som hålls i Kulturum på Gamla Kronvägen 56 i Partille.

Läs mer

Konstrikets konstrunda på 1:42 minuter

Publicerad av den 2 oktober, 2016 i Aktuellt

Föreningen Konstrikets konstrunda i Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille sker en gång varje år. Ta del av och få en känsla för vår konstrunda på 1:42 minuter! Dela gärna filmen till dina vänner!

Läs mer

Konstrikets karta

Publicerad av den 6 september, 2016 i Aktuellt

Här hittar du kartan till Konstrikets konstrunda 2016 som pdf – ladda ner, läs och skriv ut! På kartan finns besöksadresser och kontaktuppgifter till samtliga konstnärer som deltar i årets konstrunda. Kartan går även att hämta på flera platser i kommunerna Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille.

Läs mer

90 konstnärer välkomnar dig

Publicerad av den 23 augusti, 2016 i Aktuellt

Konstrikets konstrunda genomförs en gång varje år i Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille. På årets runda den 1-2 oktober väntas närmare 90 konstnärer att öppna sina ateljéer, verkstäder, hem och gallerier för besökare klockan 11-18. Samtidigt pågår vår utställning med verk av alla deltagande konstnärer i Partille herrgård. Du är varmt välkommen!

Läs mer

Ny styrelse utsedd

Publicerad av den 3 april, 2016 i Aktuellt

Vid föreningen Konstrikets årsmöte den 7 mars 2016 valdes en ny styrelse för år 2016. Till ordförande valdes Margita Freitag, kassör Anita Forsberg och sekreterare Viva Hildingsson. Till ledamöter valdes Annika Holmsten, Gunli Agnarson, Cecilia Landin Ekelund och Gunnar Sundberg.

Läs mer

På återseende 2016!

Publicerad av den 5 oktober, 2015 i Aktuellt

Konstrikets konstrunda 2015 är nu avslutad. Vi tackar alla konstnärer och er som besökt årets runda för en fantastiskt trevlig helg i konstens tecken. Hoppas vi ses igen 2016!

Läs mer