Navigationsmeny

Aktuellt

Uppföljningsmöte för alla deltagare

Publicerad av den 7 oktober, 2017

Torsdagen den 19 oktober är alla konstnärer och andra som deltagit i arbetet med Konstrikets konstrunda 2017 välkomna på uppföljningsmöte i Kulturum i Partille. Anmäl dig till Inga-Lill Bäckman.

Läs mer

Dela ut vår besökarenkät under rundan!

Publicerad av den 25 september, 2017

Genom att be besökarna att fylla i vår besökarenkät när de hälsar på hos dig under konstrundan så kan vi få mer information om vilka kanaler som funkar för att marknadsföra Konstrikets konstrunda.

Läs mer

Lämna in konstverk på ”slottet”

Publicerad av den

På fredag förmiddag är det dags för dig som är konstnär att lämna in det konstverk som ska representera dig i vår samlingsutställning i Partille herrgård.

Läs mer

Skylta vägen med Konstrikets krona

Publicerad av den 6 september, 2017

Är du konstnär och ska delta på Konstrikets konstrunda 2017? Hjälp besökare att hitta ända fram till dig med hjälp av vår gyllene krona. Ladda ner och skriva ut den här.

Läs mer

Marknadsför Konstrikets konstrunda!

Publicerad av den 3 september, 2017

Hjälp oss att berätta om Konstrikets konstrunda för fler genom att skriva ut vår affisch i A4-format – ladda ner, skriv ut och sätt upp på anslagstavlan i personalrummet på jobbet, i din lokala mataffär eller på andra anslagstavlor som många ser och läser.

Läs mer

Öppettider på årets konstrunda

Publicerad av den 27 augusti, 2017

2017 års konstrunda genomförs den 30 september och 1 oktober. För att du ska hinna besöka så många konstnärer som möjligt håller de öppet klockan 11-18 båda dagarna. Parallellt med konstrundan hålls en utställning i Partille herrgård med ett verk av samtliga 82 deltagande konstnärer. På lördagen och söndagen är utställningen öppen klockan 11-17.

Läs mer

Konstrikets karta

Publicerad av den 20 augusti, 2017

Ladda ner, läs och skriv ut kartan för Konstrikets konstrunda 2017. På kartan finns adresser och kontaktuppgifter till samtliga konstnärer som deltar i konstrundan. Kartan kommer även att finnas att hämta på flera platser Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille inom kort.

Läs mer

Skicka in uppgifter till titellappar

Publicerad av den 15 augusti, 2017

Till Konstrikets konstrundas samlingsutställning i Partille herrgård vill vi att deltagande konstnärer skickar in uppgifter till sitt utvalda konstverks titellapp. Skicka in uppgifter senast den 1 september!

Läs mer

Kontrollera dina kontaktuppgifter!

Publicerad av den 12 augusti, 2017

Nu är det dags för dig som ska delta i höstens konstrunda att kontrollera att uppgifterna på din sida på konstriket.se stämmer. Korrektur ska skickas absolut senast söndagen den 20 augusti klockan 16.

Läs mer

Konstriket på Instagram

Publicerad av den 12 juni, 2017

Nu finns ett nystartat konto på Instagram för Konstriket. Tanken är att föreningen ska kunna dela med sig av bilder och moments från verksamheten – och i synnerhet från höstens konstrunda. Följ oss på Instagram.com/konstriket! #konstriket

Läs mer