Navigationsmeny

Aktuellt

Senaste nytt för Konstriket hittar du på facebook.com/konstriket och instragram.com/konstriket

Kallelse till uppstartsmöte och extra medlemsmöte

Publicerad av den 2 februari, 2018

Kallelse till uppstartsmöte och extra medlemsmöte

Föreningen Konstrikets styrelse kallar till kombinerat uppstartsmöte inför årets konstrunda och extra medlemsmöte för beslut om ändringar av föreningens stadgar. Mötet sker i hörsalen på andra våningen i Kulturum i Partille måndagen den 9 april klockan 18.30. Välkommen!

Läs mer

Delta i konstrundan 2018!

Publicerad av den 1 februari, 2018

Delta i konstrundan 2018!

Ansök om att delta i Konstriket konstrunda 2018! Ansökningsperioden pågår fram till och med den 15 mars 2018. Ansökan skickas via e-post. Bifoga en presentation av dig själv och ditt konstnärskap samt ett urval bilder som speglar din konst.

Läs mer

Betala medlemskap och deltagaravgift

Publicerad av den

Nu är det dags för dig som är konstnär att betala in medlemskapet för 2018. Tänker du delta i höstens konstrunda vill vi även att du betalar in den avgiften. Medlemskapet kostar 250 kr och deltagaravgiften kostar 600 kr. Betala senast den 28 februari.

Läs mer

Kallelse till Konstrikets årsmöte

Publicerad av den 9 januari, 2018

Föreningen Konstrikets årsmöte hålls i Kulturum i Partille onsdagen den 31 januari 2018, klockan 18.30.

Läs mer

Uppföljningsmöte för alla deltagare

Publicerad av den 7 oktober, 2017

Torsdagen den 19 oktober är alla konstnärer och andra som deltagit i arbetet med Konstrikets konstrunda 2017 välkomna på uppföljningsmöte i Kulturum i Partille. Anmäl dig till Inga-Lill Bäckman.

Läs mer

Dela ut vår besökarenkät under rundan!

Publicerad av den 25 september, 2017

Genom att be besökarna att fylla i vår besökarenkät när de hälsar på hos dig under konstrundan så kan vi få mer information om vilka kanaler som funkar för att marknadsföra Konstrikets konstrunda.

Läs mer

Lämna in konstverk på ”slottet”

Publicerad av den

På fredag förmiddag är det dags för dig som är konstnär att lämna in det konstverk som ska representera dig i vår samlingsutställning i Partille herrgård.

Läs mer

Skylta vägen med Konstrikets krona

Publicerad av den 6 september, 2017

Är du konstnär och ska delta på Konstrikets konstrunda 2017? Hjälp besökare att hitta ända fram till dig med hjälp av vår gyllene krona. Ladda ner och skriva ut den här.

Läs mer

Marknadsför Konstrikets konstrunda!

Publicerad av den 3 september, 2017

Hjälp oss att berätta om Konstrikets konstrunda för fler genom att skriva ut vår affisch i A4-format – ladda ner, skriv ut och sätt upp på anslagstavlan i personalrummet på jobbet, i din lokala mataffär eller på andra anslagstavlor som många ser och läser.

Läs mer

Öppettider på årets konstrunda

Publicerad av den 27 augusti, 2017

2018 års konstrunda genomförs den 6-7 oktober. För att du ska hinna besöka så många konstnärer som möjligt håller de öppet klockan 11-18 båda dagarna. Parallellt med konstrundan hålls en utställning i Partille herrgård med ett verk av samtliga 73 deltagande konstnärer. På lördagen och söndagen är utställningen öppen klockan 11-17.

Läs mer