Navigationsmeny

Aktuellt

Skicka in uppgifter till titellappar

Publicerad av den 15 augusti, 2017

Till Konstrikets konstrundas samlingsutställning i Partille herrgård vill vi att deltagande konstnärer skickar in uppgifter till sitt utvalda konstverks titellapp. Skicka in uppgifter senast den 1 september!

Läs mer

Kontrollera dina kontaktuppgifter!

Publicerad av den 12 augusti, 2017

Nu är det dags för dig som ska delta i höstens konstrunda att kontrollera att uppgifterna på din sida på konstriket.se stämmer. Korrektur ska skickas absolut senast söndagen den 20 augusti klockan 16.

Läs mer

Konstriket på Instagram

Publicerad av den 12 juni, 2017

Nu finns ett nystartat konto på Instagram för Konstriket. Tanken är att föreningen ska kunna dela med sig av bilder och moments från verksamheten – och i synnerhet från höstens konstrunda. Följ oss på Instagram.com/konstriket! #konstriket

Läs mer

Boka in årets konstrunda i din kalender!

Publicerad av den 2 juni, 2017

Föreningen Konstrikets konstrunda i Alingsås, Härryda, Lerum, Mölndal och Partille sker en gång varje år. 2017 års konstrunda genomförs lördagen och söndagen den 30 september och 1 oktober med vernissage i Partille herrgård den 29 september. Närmare 80 konstnärer väntas delta.

Läs mer

Vem gör vad inför årets konstrunda?

Publicerad av den 25 maj, 2017

Här kan du som är medlem ta del av föreningen Konstrikets arbetsmall inför konstrundan 2017. Där kan du läsa mer om de olika arbetsgruppernas ansvar fram tills dess att årets konstrunda är genomförd. Arbetsmallen har tagits fram av styrelsen efter det uppstartsmöte som hölls i Partille Kulturum den 6 april i år.

Läs mer

Dags att skicka in uppgifter till konstriket.se

Publicerad av den

Nu är det dags för dig som är medlem i Konstriket som som ska delta i konstrundan 2017 att skicka in kontaktuppgifter och bilder till din konstnärssida på vår webbplats konstriket.se och till kartan för konstrundan. Vår ambition är att uppdatera webbplatsen och att göra årets karta under sommaren. Därför vill vi ha dina uppgifter senast den 15 juni. Du hittar instruktioner här.

Läs mer

Välkommen på uppstartsmöte!

Publicerad av den 2 april, 2017

Nu är det dags för uppstartsmöte inför årets konstrunda. Mötet hålls i Partille Kulturum torsdagen den 6 april, klockan 19. Vi hoppas att alla medlemmar kan komma och att vi får en trevlig kväll! Ju fler som deltar i förberedelserna desto roligare och bättre blir Konstrikets konstrunda.

Läs mer

Nya styrelsen har haft sitt första möte

Publicerad av den 15 mars, 2017

I samband med att föreningen Konstrikets nya styrelses första möte i år beslöt man om datum för uppstartsmötet inför höstens konstrunda. Mötet kommer att hållas torsdagen den 6 april. Då är alla Konstrikets medlemmar välkomna för att tillsammans börja planera rundan. Boka in dagen för uppstartsmötet i din kalender redan nu! Mer information om plats och tid kommer lite längre fram.

Läs mer

Delta i konstrundan 2017!

Publicerad av den 14 februari, 2017

Delta i konstrundan 2017!

Ansök om att delta i Konstriket konstrunda 2017! Ansökningsperioden pågår fram till och med den 31 mars 2017. Ansökan skickas via e-post. Bifoga en presentation av dig själv och ditt konstnärskap samt ett urval bilder som speglar din konst.

Läs mer

Betala medlemskap och deltagaravgift

Publicerad av den 13 februari, 2017

Nu är det dags för dig som är konstnär att betala in medlemskapet för 2017. Tänker du delta i höstens konstrunda vill vi även att du betalar in den avgiften. Medlemskapet kostar 250 kr och deltagaravgiften kostar 600 kr. Betala senast den 6 mars.

Läs mer